Djelatnici Stepinčevog doma

O korisnicima se brinu:


Socijalna radnica

Osim stručnog socijalnog rada s korisnicima (individualnog i grupnog) provodi i radno-okupacijske aktivnosti s ciljem očuvanja psihofizičkih sposobnosti i strukturiranog provođenja slobodnog vremena korisnika te organizira u suradnji sa s. Annemarie i ostalim djelatnicima razne proslavei obilježavanje važnih datuma.

Glavna medicinska sestra

Koja u suradnji sa s. Annemarie Bogdanović organizira rad zdravstvene službe i medicinski tehničar – brinu o zdravlju korisnika, redovitom uzimanju propisane terapije, nabavci potrebnih lijekova, redovito kontaktiraju liječnicu primarne zdravstvene zaštite, a po potrebi i liječnike specijaliste, organiziraju odlazak na liječničke preglede, naručuju korisnike na preglede i kontrolne preglede te vode evidenciju o svakodnevnom praćenju zdravstvenog stanja korisnika.

Njegovatelji

Obavljaju kompletnu njegu korisnika ovisno o njihovim potrebama i pomažu korisnicima u obavljanju osobne higijene i svakodnevnih aktivnosti.

Fizioterapeut

Po preporuci liječnika specijaliste i prema dogovoru s korisnicima provodi individulane tretmane i vježbe kao i grupne vježbe.

Kuharice i pomoćno osoblje

Brinu da prehrana korisnika bude u skladu s njihovim potrebama, normativima i standardima prehrane starijih osoba, u suradnji s korisnicima sastavljaju tjedni jelovnik i brinu o provedbi mjera HACCP-a.

Spremačice

Brinu o lijepom izgledu unutrašnjosti i vanjskog prostora doma.

Domar

Obavlja sitne popravke unutar doma i brine o ispravnom funkcioniranju brojnih uređaja i instalacija u domu te prevozikorisnike i djelatnike prema potrebi.


Postanite dio našeg tima!


Prijavite se za posao u našem domu za starije

Ukoliko ste zainteresirani za rad u našem domu za starije, pozivamo Vas da nam pošaljete svoju prijavu i životopis na naš mail posao@stepincev-dom.com

Od Vas tražimo

Stručnost i odgovornost te želju za rad s starijim osobama.